Om oss

Haby Norske sjalusier AS er en mekanisk bedrift med spesialisering innen fysisk sikring; rullegitter i stål og aluminium, brannporter, industriporter, faste og skyvbare gitter, samt egen produksjonslinje for brann- og røykgardiner.

Vi har de senere årene levert brann- og tyverisikring til dagligvarebransjen, entreprenører og kjøpesentre i Norge og Sverige, og er en ledende leverandør innen vårt felt.

I 2002 flyttet virksomheten til «nye» lokaler. Fabrikkanlegget er med sine 2.000 kvm per dato ett av Norges største anlegg med egen helautomatisk produksjonslinje. Det gir oss en fleksibilitet som gjør det mulig å tilpasse produksjonen til hvert enkelt prosjekt og å utføre store oppdrag på kort tid.

Haby har en egen døgnserviceavdeling for servicekunder. Den har vært i kontinuerlig utvikling siden 1990.

Kvalitet

Alle våre produkter er sertifiserte i henhold til ny EU-standard, og sertifiseringene fornyes årlig gjennom kontroll av produksjon og produkter. Haby er kvalifisert Startbank-leverandør og medlem av RENAS returordninger.

I 2011 mottok vi Soliditet’s AAA-bronsediplom – ett dipom som tildeles bedrifter som har hatt deres høyeste kredittverdighet (AAA) sammenhengende i minst 5 år.

Vi ønsker deg og ditt firma velkommen som kunde hos oss.

Thumbnail of Thumbnail of Thumbnail of Thumbnail of Thumbnail of Thumbnail of